BusinessUp!

Başarı Hikayelerini Hemen
Eticaret ve Dijital Pazarlama Eğitimlerinin Başlamasına Son X Gün! Hemen İncele!

Kerem Gezergün

Mid. Organic Growth Spec.

UZMANLIK

4.4/5

Sungur Kerem Gezergün - BusinessUp! Performans Pazarlama Ajansı SEO Specialist

Merhabalar, Ben Sungur Kerem Gezergün 2001 Adıyaman doğumluyum. Lise zamanlarında e-ticaret ve dijital pazarlama alanında kendimi geliştirmeye başladım ve aynı zamanda anlaştığım bir tedarikçi ile e-ticaretten ürün satmaya başladım fakat burda istediğim sonuçları elde edemedim.

Üniversite zamanında ise SEO ile tanıştım ve bu alanda kendimi geliştirmeye başladım. Staj deneyimimi de e-ticaret sektöründe gerçekleştirdim. Ve kendimi bu alanda daha fazla gerçekleştirmeye başladım.

Üniversite zamanlarımda topluluğum ile birlikte birçok sosyal sorumluluk ve kişisel gelişim projeleri gerçekleştirdim. En büyük projem ise 9 konuşmacının ve 500 katılımcının katıldığı “Dijital Pazarlama Zirvesi” organizasyonunu üstlendim. Üniversite eğitiminin son senesinde Önder Türker ile Ankara E-İhracat Zirvesinde tanışmam ile birlikte BusinessUp! bünyesinde SEO Uzmanı olarak çalışmaya başladım ve bu alanda da çalışmaya devam ediyorum.

Markanı Büyütmekte
Zorluk Mu Yaşıyosun?

Formu doldur,
Sonucu birlikte görelim.

İLETİŞİM FORMU

Hemen Doldur, Tanışalım

Kişisel verilerimin işlenmesine, BusinessUp'ın reklam, duyuru, bilgi, kampanya vb. konularda şahsıma ticari elektronik ileti göndermesine, bilgilerimin bu amaçla kullanılmasına, şahsımla ve markamla paylaştığım veriler üzerinden iletişime geçmesine, saklanmasına ve yurtdışı ve/veya yurtiçi hizmet sağlayıcı üçüncü kişilerle paylaşılmasına açık rıza izni veriyorum.